Diari Més

Mobilitat

Xarxa Vendrellenca denúncia l'incompliment de l'acord per treure els camions de l'N-340

Recorda que la Generalitat ho va anunciar al setembre però que, amb el 155, «els camions segueixes passat»

Imatge del camió accidentat diumenge i que va provocar tres víctimes mortals i diversos ferits.

Coma-ruga, accident, N-340ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'organització Xarxa Vendrellenca vol traslladar a l'Ajuntament del Vendrell un escrit perquè s'insti al delegat del Govern central i a la Generalitat a què entri en vigor l'acord per suprimir la circulació de camions de gran tonatge de la carretera N-340, que aquest cap de setmana ha protagonitzat un accident amb tres víctimes mortals.

L'entitat recorda que el passat mes de setembre es va anunciar per part de la Generalitat la formalització d'un acord amb el Ministeri de Foment per desviar els camions que circulen habitualment per l'N-340 cap a l'AP-7 a partir del gener de 2018. «Ara ens trobem al febrer», afirma l'entitat en un comunicat, «amb la Generalitat intervinguda per l'Estat a través de l'aplicació de l'article 155, i amb els camions que segueixen passant per l'N-340, incomplint l'acord».

Xarxa Vendrellenca reclama que «de forma immediata» es compleixin els acords entre Foment i la Generalitat i reclama al govern central explicacions «de les raons per les quals les mesures previstes no han entrat encara en vigor».

tracking