Diari Més

Cunit participarà al Mes del Xató al Penedès Marítim

A la tercera edició, els restaurants participants han elaborat un menú, que oscil·la entre 14 i els 20 euros, on el protagonista és el xató

Imatge de la presentació del Mes del Xató al Penedès Marítim.

Cunit participarà al Mes del Xató al Penedès MarítimAjuntament de Cunit

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Cunit participarà a la tercera edició del Mes del Xató al Penedès Marítim. Aquesta edició compta amb la col·laboració de NODE-Garraf,una proposta impulsada per donar suport a totes aquelles persones que es dediquen professionalment a produir i transformar productes alimentaris lligats al territori amb criteris de qualitat i proximitat.

La campanyainicialment distribuirà 2.000 llibrets del Mes del Xató al Penedès Marítim, que recull tota la informació dels establiments que participant a la campanya de promoció i els menús que ofereixen. En el cas de Cunit els restaurants que hi participen són:Sa Cova, El Asador de Cunit, Rodaví-Can Nicolau, Ronsito-Gastrobar i Casa Carmiña.

Els establiments que hi participen han elaborat un menú a preus assequibles, que oscil·len entre 14 i els 20 euros, on el protagonisme indiscutible és el xató. Com a les dues anteriors edicions, aquesta campanya de promoció de la gastronomia local de Cubelles i Cunit té com incentiu el sorteig de divuit sopars/dinars per a dues persones entre els seus participants.

Tots els comensals dels establiments adherits rebran una entrada gratuïta a l'Exposició permanent del pallasso Charlie Rivel.

tracking