Diari Més

Solidaritat

La Caixa aporta 4.000 euros al projecte 'Fem Pinya' per als infants del Vendrell

L'objectiu és recollir fons destinats a ajudes de menjadors escolars

Imatge de l'acte durant la signatura del conveni.

L'Obra Social 'La Caixa' aporta 4.000 euros al projecte 'Fem Pinya' per als infants del VendrellCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Obra Social 'La Caixa' ha fet una donació de 4.000 euros al projecte 'Fem pinya per les nenes i els nens del Vendrell', que té com a objectiu recollir fons destinats a ajudes de menjadors escolars i que ja ha arribat a la seva cinquena edició.

El director de l’Oficina de Caixabank de la Carretera de Valls, Pere Marcé, i el cap de colla dels Nens del Vendrell, Pere Rovira, van signar aquest dimecres al migdia el conveni de col·laboració per oficialitzar el donatiu. L’acte es va dur a terme a la Sala de Plens de l’Ajuntament del Vendrell i també hi van ser presents l’alcalde del Vendrell,Martí Carnicer i el regidor de Serveis Socials, Rafel Gosalvez.

El projecte es va iniciar l’estiu del 2013 des dels Serveis Socials de l’Ajuntament, conjuntament amb la colla castellera dels Nens del Vendrell, amb la finalitat de garantir una bona alimentació a tots els nens i nenes del municipi, i en especial a aquells que, per motius econòmics i familiars, es troben en una situació de més vulnerabilitat.

Aquest va ser el punt de partida d’un projecte que ha anat creixent i al qual s’han sumat nombrosos col·lectius del municipi, tant entitats com voluntaris.

Des que es va iniciar aquest programa al 2013, l'Obra Social 'La Caixa' ha anat fent aportacions anuals al projecte.

Els diners del 'Fem pinya' es destinen a complementar les beques de menjador que atorga la Generalitat de Catalunya i que també compten amb una aportació de l’Ajuntament del Vendrell. Aquest curs, el projecte ha permès complementar a 65 nens i nenes de les escoles del municipi.

tracking