Diari Més

L'Arboç instal·la una pista de gel per Nadal

Els comerços de la vila dispensaran tiquets de descompte amb les compres de Nadal

La pista sintètica serà la protagonista de la campanya Patina a l'Arboç.

L'Arboç instal·la una pista de gel per NadalAjuntament de l'Arboç

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de l’Arboç engega, el proper divendres 1 de desembre, una nova campanya comercial anomenada Patina a l’Arboç. En el marc d’aquesta nova iniciativa s’instal·larà una pista sintètica a la Sala Polivalent que s’obrirà de l’1 al 17 de desembre de 2017 i del 4 al 9 de gener del 2018. L’entrada a d’instal·lació inclourà els patins i es recomana portar guants.

Tots els comerços arbocencs adherits a la Campanya Patina a l’Arboç estaran identificats amb el cartell de la campanya i donaran tiquets de descompte per la pista de patinatge als seus clients quan realitzin una compra. Totes les persones que acudeixin a la pista sintètica de patinatge amb un tiquet de descompte només pagaran 1 euro per patinar 20 minuts. Les persones sense tiquet pagaran 2 euros per patinar 20 minuts.

Els horaris de l’1 al 17 de desembre seran de dilluns a divendres de les 17 a les 20h, i els dissabte, diumenges i festius, de les 11 a les 14 h i de les 17 a les 20h. Els dies 4, 7, 8 i 9 de gener els horaris seran de les 11 a les 14 h i de les 17 a les 20h. El dia 5 de gener només s’obrirà pel matí de les 11 a les 14 h, mentre que el dia 6 de gener només s’obrirà per la tarda de les 17 a les 20h.

Per l’Ajuntament de l’Arboç aquesta nova campanya suposa una aposta municipal per a la revitalització del comerç durant la campanya de Nadal.

tracking