Diari Més

Successos

A presó tres homes que acabaven de robar en una casa de Sant Jaume dels Domenys

Un veí va sorprendre un dels lladres i va avisar als Mossos, que van poder interceptar el vehicle en el qual els individus havien fugit a l’alçada del Vendrell

Pla obert del vehicle dels Mossos

Detingut un home per agredir tres mossos d'esquadra després de destrossar casa sevaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat dijous tres homes, de 52, 27 i 21 anys, nacionalitat espanyola i veïns de Calafell o amb domicili desconegut, com a presumptes autors d’un robatori amb força en un habitatge de Sant Jaume dels Domenys.

Els homes van poder ser detinguts gràcies a un veí de la localitat, el qual va observar un home que mirava a l’interior d’una casa amb una llanterna. L’individu, en adonar-se de la presència del veí, va sortir de la casa i va fugir en un vehicle. El testimoni va alertar als mossos que, amb una patrulla de paisà, van localitzar el vehicle dels lladres circulant a la carretera TP2125. Els agents van fer un seguiment discret del vehicle fins que, amb l’ajuda d’altres patrulles uniformades, van aturar el vehicle al municipi del Vendrell.

Els agents van identificar els tres homes i van observar que els dos passatgers posteriors portaven una televisió de 55 polsades. A més, en l’escorcoll als detinguts i al vehicle, els agents van trobar diversos rellotges, joies i eines utilitzades en robatoris amb força com tornavisos de grans dimensions, llanternes i guants.

Paral·lelament, una altra patrulla va anar a la casa de Sant Jaume dels Domenys on s’havia produït el robatori. Els mossos van contactar amb els propietaris, que acabaven d’arribar i s’havien trobat que algú havia robat a casa seva. Els agents van observar que els lladres havien fet palanca per forçar tant la persiana del menjador com les finestres del menjador i de la cuina. Un cop a l’interior, havien regirat diverses estances de la casa i havien sostret els objectes que els lladres transportaven al cotxe.

Entre els tres detinguts sumen 19 antecedents policials. Tots tres van passar a disposició del Jutjat d’instrucció del Vendrell i el jutge va decretar el seu ingrés a presó.

tracking