Diari Més

Li usurpa la identitat durant la venda d'un vehicle per evitar pagar l'impost de circulació

La víctima va haver de fer-se càrrec del pagament dels impostos amb un import de 721 euros

Pla obert del vehicle dels Mossos

Detingut un home per agredir tres mossos d'esquadra després de destrossar casa sevaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un veí de Rodonyà ha estat detingut al Vendrell després d’utilitzar documentació d’una altra persona per falsificar la venda d’un vehicle i inscriure’l al registre de vehicles sense que ell ho sabés. L’objectiu del detingut, de nacionalitat espanyola i 38 anys, era estalviar-se pagar l’impost de circulació tot encolomant-li a la persona a qui va usurpar la identitat.

Els fets es remunten al passat mes de juny, quan un home va denunciar als mossos que havia rebut al seu nom l’impost de circulació d’un vehicle que ell no tenia. Després de diverses gestions, el cos policial va descobrir que, efectivament, el vehicle estava a nom de la víctima. Un cop analitzada la documentació, els investigadors van comprovar que el detingut havia falsificat la signatura i havia aportat documentació de la víctima per tramitar el canvi de nom.

El detingut, exadministrador d’una empresa de compravenda de vehicles, disposava de la documentació del turisme ja que era de la seva propietat i també havia aconseguit les dades de la víctima. Per la seva banda, la víctima va haver de fer-se càrrec del pagament dels impostos amb un import de 721 euros.

La investigació va poder identificar l’autor dels delictes el passat mes d’agost però no el van poder localitzar. Per aquest motiu, els mossos li van penjar una ordre detenció. Aquest dimecres, la policia autonòmica va localitzar i detenir l’individu al Vendrell com a presumpte autor dels delictes d’estafa, usurpació d’estat civil i falsificació de document oficial.

El detingut va quedar en llibertat després de declarar a la comissaria amb l’obligatorietat de presentar-se davant del jutge quan sigui requerit.

tracking