Diari Més

Sanitat

El Vendrell atorga la concessió demanial de la finca per construir el CAP del Botafoc

Està previst que les obres comencin el proper mes de desembre

L'alcalde del Vendrell, Martí Carnicer, el gerent de la Xarxa Sanitària i Social de Santa Tecl, Josep M. Adserà i el regidor de Salut, Ferran Trillas durant la signatura.

El Vendrell atorga la concessió demanial de la finca per construir el CAP del BotafocCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament del Vendrell ha acollit aquest dimecres la signatura del contracte per l'atorgament de la concessió demanialde la finca de propietat municipal situada a l'avinguda delBaix Penedès, núm. 94-96, per a la construcció del Centre d'Atenció Primària del Botafoc amb la Fundació Centres Assistencials i d'Urgències de Tarragona (Xarxa Santa Tecla).

El contracte l'han signat, Martí Carnicer, alcalde del Vendrell, i Josep M. Adserà, gerent de la Xarxa Sanitària i Social de Santa Tecla. En l'acte de signatura també hi ha estat present el regidor de Salut, Ferran Trillas. Aquest seria el darrer tràmit administratiu per tal de poder iniciar les obres del CAP del Botafoc, que està previst que comencinel proper mes de desembre.

Amb un pressupost d'uns 3 milions d'euros, la previsió del termini d'execució és d'uns divuit mesos. Es construirà un edifici de dues plantes. La planta superior, de 1.279 metres quadrats, serà el Centre d'Atenció Primària amb 18 consultes, 3 boxos d'extraccions i 1 aula d'educació sanitària. I la planta inferior acollirà un Centre d'Hemodiàlisi, amb una superfície de 744 metres quadrats, que podrà donar atenció a 80 pacients. Es calcula que a la zona no s'arriba a les 50 persones que necessiten aquest servei sanitari, els quals en aquests moments s'han de desplaçar a Tarragona.

tracking