Diari Més

Premis

Dues vendrellenques entre les guanyadores dels Premis Talent Femení 2017

Més de 120 empresàries van participar a la segona edició dels premis

Imatge de la recepció que va fer l'alcalde del Vendrell, Martí Carnicer, amb les dues premiades Torra i Mercadé.

Dues vendrellenques entre les premiades dels premis Talent Femení 2017Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Més de 120 empresàries de les comarques de l’Alt i el Baix Penedès i el Garraf es van donar cita a la segona edició dels premis Talent Femení, els quals es van celebrar el passat 20 d’octubre. L’acte va tenir lloc a la finca Mas Solers de Sant Pere de Ribes.

Aquests premis pretenen reconèixer i potenciar la tasca de dones empresàriesdel Penedès.

D'entre les premiades hi ha dues vendrellenques, Jerusalem Torra, gerent del Centre de Dia Marinada, a Roda de Berà, qui va obtenir el premi d’empresa socialment compromesa amb la Gent Gran. Torra també téuna empresa de servei a domicili que dóna servei a tota la comarca del Baix Penedès.

Pel que fa a la segona premiada va ser Pepi Mercadé, qui va rebre el guardó per la seva trajectòria empresarial.

Mercadé va inaugurar la seva immobiliària fa 22 anys, convertint-se en un referent del sector ala comarca del Baix Penedès per la seva professionalitat i tracte proper amb els clients. Durant els anys més durs de la crisieconòmica es va especialitzar aportar grans superfícies comercials.Fruit d’aquest èxit es van crear 300 llocs de treball directes alVendrell. També va ser presidenta del CIT (Centre d’Iniciatives i Turisme del Vendrell) càrrec que va ocupar durant quatreanys, sent la primera dona presidenta de l’Associació en 60 anys d’història. Aquest càrrec li va permetre ajudar a desenvolupar el comerç de la vila.

tracking