Diari Més

L'alcalde de Calafell torna a treure el sofà al carrer per atendre les peticions dels ciutadans

Com a novetat s’introdueix una enquesta sobre els problemes dels barris i per valorar els serveis municipals

Una de les trobades realitzades entre alcalde i veïns.

L'alcalde de Calafell s'asseu al sofà de nou per parlar amb els veïnsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després de l’èxit de les anteriors edicions, l’alcalde de Calafell tornarà a instal·lar el seu sofà a les places i els carrers del municipi per tal d’atendre les preguntes i les queixes de la ciutadania. Enguany a més, s’introdueix una novetat: els veïns podran contestar una enquesta sobre els problemes dels barris i per valorar els serveis municipals. Des d’aquest novembre i fins a juny del 2018 hi haurà setze sessions de participació, amb una periodicitat aproximadament quinzenal.

Ferré considera que la novetat d’enguany, la introducció de les enquestes, tindran una doble utilitat. Per una banda, l’alcalde assegura que «ajudaran a detectar problemàtiques als nuclis, barris i urbanitzacions», mentre que «també serviran per comprovar si els ciutadans coneixen molts serveis que ofereix l’Ajuntament i que poden ser-los molt útils».

L’alcalde també ha recordat l’eficàcia del sofà, que ja porta dos anys de «funcionament oficial». El 60% de les demandes que els ciutadans fan quan seuen al sofà se solucionen ràpidament. Un 25% tenen una solució a mig termini, perquè requereixen un tràmit administratiu llarg. I el 15% restant són qüestions de difícil execució, bé per no ser de competència de l’Ajuntament, bé per ser temes de difícil encaix, per no existir consensos al seu voltant.

tracking