Diari Més

Policial

Els Mossos detenen un veí de Calafell que robava els passatgers dels trens

Un altre calafellenc va ser detingut per un robatori amb violència a la propietària d'un establiment de Segur

El detingut feia els seus robatoris a les estacions de Cunit

Els Mossos detenen un veí de Calafell que robava els passatgers dels trensMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra del Vendrell van detenir aquest dilluns, un home de 21 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Calafell, com a presumpte autor de tres robatoris amb violència que realitzava a l'interior de trens.

Al detingut se l'acusa de tres robatoris violents comesos els dies 22 de setembre, 1 i 19 d’octubre. Elmodus operandi: del lladre consistia a esperar l’arribada del tren a l’estació de tren de Cunit o de Segur de Calafell.

Quan el comboi obria les seves portes, esperava la baixada dels passatgers i observava l’interior del tren per localitzar una víctima. Aleshores, el lladre els feia l’estrebada amb violència per fugir abans del tancament de les portes del tren.

La investigació policial va començar arran del primer fet, el 22 de setembre, un robatori amb violència a una dona que havia agafat el tren a Sant Vicenç de Calders amb direcció a Barcelona. .

L’1 d’octubre, una dona va denunciar que un jove li havia robat el telèfon mòbil quan el tren en que viatjaven arribava a l’estació de Cunit. A més, per fer-ho, l’autor la va agredir provocant-li ferides lleus.

El tercer robatori es va produir el passat 19 d’octubre quan víctima i lladre arribaven a l’estació de tren de Segur de Calafell. Pocs segons abans que el tren continués la marxa, un jove va intentar fer una estrebada a una dona i, en no aconseguir-ho, li va prendre d’una estrebada el telèfon mòbil. A conseqüència del robatori, la víctima va patir lesions lleus.

La detenció, després de les investigacions policials, aquest dilluns a la nit, es va produir quan el lladre baixava d’un tren a l’estació de Segur de Calafell.

El detingut, amb tres antecedents policials des que és major d’edat, va passar aquest dimecres a disposició als Jutjats del Vendrell i el jutge va decretar presó provisional.

Un segon detingut per dos robatoris

La Unitat d’Investigació de la comissaria del Vendrell va detenir, aquest dimarts al migdia, un home de 40 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Calafell com a presumpte autor d’un robatori amb violència i un robatori amb intimidació.

Els investigadors havien iniciat les diligències a partir de la denúncia d’un noi que havia patit un robatori amb violència just abans que el tren on viatjava s’aturés a l’estació de Vilanova i la Geltrú. El lladre el va amenaçar per robar-li el telèfon mòbil. Tot seguit, l’individu va baixar del tren.

La investigació va poder relacionar amb un altre robatori amb violència comès a Segur de Calafell el passat cinc de setembre. En aquell cas, el lladre va esperar que la propietària d’una botiga del municipi tanqués el comerç. Llavors, l’home li va fer una forta estrebada a la dona per sostreure-li la bossa de mà i després va fugir corrents.

Un cop identificat, els mossos van establir un dispositiu policial i van aconseguir detenir el presumpte autor al Vendrell.

Amb aquesta detenció, el detingut acumula 13 antecedents policials per delictes contra el patrimoni. L’home va passar dijous a disposició als Jutjats del Vendrell i el jutge va decretar el seu ingrés a presó provisional.

tracking