Diari Més

La policia busca els autors de tres robatoris amb força a habitatges a Banyeres

Els Mossos d’Esquadra ha extremat la vigilància per detenir-los i l’Ajuntament demana la col·laboració dels veïns

Imatge d'arxiu de dos vehicles dels Mossos d'Esquadra.

La policia busca els autors de tres robatoris amb força a habitatges a BanyeresMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La successió de robatoris amb força a tres habitatges de Banyeres del Penedès, en tres dies diferents però propers en el calendari, ha obligat els Mossos d’Esquadra a preparar diferents dispositius per intentar capturar els lladres. L’Ajuntament d’aquest municipi de poc més de 3.000 habitants, d’altra banda, sol·licita la col·laboració de la població per tal que estigui alerta davant la presència de qualsevol individu sospitós i demana que s’extremin les mesures de seguretat a les llars.

Segons l’alcalde, Amadeu Benach (BNY-AM), «els robatoris s’han produït a cases que estan situades entre el municipi i la urbanització, a tocar de les vinyes, una mica aïllades o indrets poc concorreguts». El modus operandi dels lladres fa pensar que l’autor o autors dels tres robatoris serien els mateixos. «Salten pel pati, que són espais que queden per darrere i no els veu ningú i entren forçant panys. Els tres robatoris s’han produït en plena llum del dia en cases habitades, quan els propietaris estaven fora», detalla Benach.

La policia autonòmica ha confirmat a Diari Més la denúncia dels tres robatoris a les cases i s’estaria buscant una parella com a possibles autors de les entrades amb força. El primer dispositiu de vigilància de la policia es va dur a terme dijous passat «Desconec quins són els objectes que han robat, això està en mans de la policia», afegeix Benach.

Mentrestant, l’Ajuntament de Banyeres del Penedès ha publicat una alerta a la seva plana web on s’informa de l’onada de robatoris i de les tasques de vigilància que estan duent a terme els Mossos d’Esquadra. «No obstant això, si veieu qualsevol moviment sospitós o alguna persona sospitosa truqueu al 112 o bé als telèfons d’emergència de l’ajuntament», afegeix l’avís a la població. El consistori de Banyeres del Penedès recomana als veïns que «si teniu previst marxar de vacances o absentar-vos de casa vostra, és important que no ho poseu a les xarxes socials».

tracking