Diari Més

Successos

Detingut un home al Vendrell per dos robatoris violents fent estrebades des d'un cotxe

Segons els agents l'home seria també el presumpte autor d’un altre robatori violent a Vilafranca del Penedès

Imatge del cotxe des d'on l'individu va cometre l'estreba al Vendrell.

Detingut un home al Vendrell per dos robatoris violents fent estrebades des d'un cotxeCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra van detenir, el passat dilluns 16 d'octubre, al Vendrell un home de 35 anys, de nacionalitat espanyola i veí de la Bisbal del Penedès, com a presumpte autor de tres robatoris amb violència.

La detenció del presumpte autor culmina la investigació iniciada el passat 7 de setembre a partir de la denúncia d’una dona que va patir una estrebada a la plaça Orient del Vendrell. La víctima va explicar que un vehicle va passar pel seu costat i el conductor li va fer una estrebada de la bossa de mà.

Uns dies més tard, el 12 de setembre, un altra dona va denunciar que es trobava al carrer Sant Magí del Vendrell quan un vehicle va passar a prop d’ella i el conductor li va fer una forta estrebada per endur-se la seva bossa de mà. La víctima va intentar resistir-se però, llavors, el vehicle va fer una accelerada i això la va fer caure al terra. A conseqüència de la caiguda, la dona va patir lesions.

Amb el modus operandi com a nexe dels dos robatoris, els agents van comprovar que el vehicle utilitzat havia estat el mateix. A partir d’aquí, els investigadors van poder comprovar que en tots dos casos, el presumpte autor havia estat el mateix home. Es tractava d’un conegut per la policia amb antecedents.

Estrebada a Vilafranca del Penedès

Aquesta detenció ha permès resoldre un altre robatori amb violència a Vilafranca del Penedès. En aquest cas, els agents estaven portant el cas d’una dona que va patir una estreba a la via pública el passat 4 de setembre.

En aquell robatori, el detingut no va fer l’estrebada des del vehicle sinó que va acostar-se a la víctima que es trobava asseguda en un banc i, des del darrera, va estirar-li la bossa i va fugir corrents. Tot seguit va pujar en un cotxe i va marxar del lloc.

Els agents van aconseguir identificar l’autor i estaven pendents de detenir-lo. Segons els agents seria el presumpte autor dels robatoris del Vendrell.

El detingut ha passat aquest dimecres 18 d'octubre a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia del Vendrell i ha quedat en llibertat amb càrrecs.

tracking