Diari Més

Incendi

Un incendi crema un basar a Cunit i obliga a desallotjar els veïns dels voltants

El foc s'ha iniciat de matinada i no ha provocat ferits, tot i que diverses persones han estat ateses per situacions d'ansietat

Imatge de les flames que sortien del basar, aquesta passada matinada.

Un incendi crema un basar a Cunit i obliga a desallotjar els veïns dels voltantsBombers de Catalunya

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Set dotacions de Bombers han treballat tota la matinada d'aquest dijous per apagar l'incendi que s'ha produït en un basar de l'Avinguda Barcelona de Cunit. L'establiment era d’uns 600 metres quadrats. La Policia Local va rebre l'avís d'un veí a la1.15 hde la matinada. Fins al lloc de l'incendi es van desplaçar finalment 7 dotacions de Bombers, 5 patrulles dels Mossos d'Esquadra i 2 de la Policia Local.

Els habitatges del mateix edifici on està situat el comerç van ser desallotjades de manera immediata com a mesura preventiva. També posteriorment es va fer el mateix amb edificis pròxims, sobretot a causa de les dimensions que adquirien les flames. En total, el desallotjament, que van realitzar els Mossos d'Esquadra, va afectar a una cinquantena de persones.

Els veïns dels edificis pròxims van poder tornar a casa cap a les 3 de la matinada. En canvi, els veïns del mateix edifici van ser acollits per familiars o altres veïns. Unes 10 persones van ser derivades des de l'Ajuntament a l'HotelAdiadel mateix municipi. La previsió és que s'hi estiguin fins que finalitzi la supervisió i les comprovacions corresponents dels seus habitatges.

Segons els cossos de seguretat, no hi ha hagut ferits de gravetat, però sí situacions d'ansietat que han estat ateses pels equips sanitaris que s'hi van desplaçar. El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) va desplaçar fins al lloc de l’incendi dues ambulàncies i ha atès dues persones afectades. Una d’elles ha estat donada d’alta in situ i una altra ha estat traslladada a l’Hospital Sant Antoni Abat en estat menys greu.

Tot i que no hi ha cap pis afectat directament per les flames, sí que hi ha habitatges afectats per les altes temperatures del foc i pel fum. Durant el matí d'aquest dijous, segons informa l'Ajuntament, s'han requerit la supervisió de tècnics municipals per tal d'avaluar la situació. Els bombers han detectat diverses esquerdes a l'edifici del basar que caldrà inspeccionar.

L'incendi es va iniciar poc després d ela 1 de la matinada.

Un incendi crema un basar a Cunit i obliga a desallotjar els veïns dels voltantsAjuntament de Cunit

Estat en què ha quedat el comerç després de l'incendi.

Un incendi crema un basar a Cunit i obliga a desallotjar els veïns dels voltantsAjuntament de Cunit

tracking