Diari Més

Portes obertes al Museu Pau Casals en motiu del 44è aniversari de la mort del Mestre

La jornada tindrà lloc el cap de setmana del 21 i 22 d’octubre

La visita teatralitzada anirà a càrrec del Ramon, un pescador de Sant Salvador, i la Maria, minyona de la Vil·la Casals.

Portes obertes al Museu Pau Casals en motiu del 44è aniversari de la mort del MestreCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El dia 22 d’octubre farà 44 anys de l’aniversari de la mort del mestre violoncel·lista Pau Casals. Per tal de commemorar-ho, el Museu Pau Casals ha organitzat una jornada de portes obertes i una visita teatralitzada que tindrà lloc el cap de setmana del 21 i el 22 d’octubre.

Els visitants que es vulguin acostar a la que va ser la casa d’estiueig de Pau Casals, ara convertit en un museu, podran visitar-lo de forma gratuïta tant el dissabte com el diumenge. El dissabte 21 d’octubre es podrà visitar de 10h a 14h i de 16h a 19h, mentre que el diumenge 22 d’octubre serà de 10h a 14h.

Per tal d’apropar i conèixer més profundament la figura del violoncel·lista, el Museu Pau Casals també ha programat una visita teatralitzada. Els encarregats de realitzar-la seran el Ramon, pescador de Sant Salvador, i la Maria, la minyona de la Vil·la Casals. Ells dos explicaran als visitants la faceta més humana del Mestre, explicant anècdotes i històries curioses de les seves estades a la seva casa d’estiueig de Sant Salvador.

La visita teatralitzada està programada pel diumenge dia 22 d’octubre a les 12h del migdia. L’activitat és gratuïta però les places són limitades i cal fer reserva prèvia trucant al telèfon 977.684276 o bé enviant un correu electrònic a museu@paucasals.org.

tracking