Diari Més

Successos

A presó un dels principals traficants d'heroïna del Vendrell

L'home duia amagats a sobre més de 2,5g d’heroïna preparada per a la venda i repartida en diferents embolcalls

El traficant va ser detingut al camí del Tomoví del Vendrell.

A presó un dels principals traficants d'heroïna del VendrellGoogle

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents dels Mossos d'Esquadra van detenir un home de 57 anys, de nacionalitat marroquina i veí del Vendrell, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues.

El passat 3 d’octubre, agents de paisà van localitzar al camí del Tomoví, al Vendrell, un home conegut per traficar amb drogues, en esperar, va aparèixer un vehicle i van veure com aquest home pujava al seient del copilot juntament amb un nena de curta edat.

En observar un intercanvi entre el que podia ser droga i diners, els agents es van personar al vehicle i van confirmar els fets.

El venedor duia amagats a sobre més de 2,5g d’heroïna preparada per a la venda i repartida en diferents embolcalls, tot plegat, amb un preu de mercat aproximat de 155 euros. També, portava a sobre 230 euros en metàl·lic.

Un veí de la zona va avisar als agents dient-los que de vegades el venedor amagava la droga, ja preparada per a la venda, als bolquers de la seva neboda de curta edat. Es va comprovar aquesta informació amb resultat negatiu i la menor va ser lliurada a un familiar.

Els agents van procedir a la detenció del venedor, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública per venda d’heroïna.

El detingut, amb vuit antecedents per delictes contra la seguretat pública, va passar el dia 5 d’octubre a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia del Vendrell, que en va decretar el seu ingrés a presó.

tracking