Diari Més

Successos

Desmantellada una plantació de 1.600 plantes de Marihuana a la Bisbal del Penedés

Dos dels cinc detinguts són veïns de la localitat i s'encarregaven de custodiar la plantació

Imatge del moment en el que s'ha incautat la plantació.

Desmantellada una plantació de 1.600 plantes de Marihuana a la Bisbal del Penedés

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Civil ha detingut un grup de 5 persones a la Bisbal del Penedés per cultivar una plantació de marihuana amb més de 1.600 plantes, els detinguts eren els responsables de la plantació i altres els encarregats de custodiar la mateixa, aquests últims veïns de la localitat.

La plantació es trobava en el soterrani d'una vivendaamb nombrosos i sofisticats aparells per obtenir una alta productivitat en el cultiu de les plantes.

Les investigacions van començar a principis de l'agost, paral·lelament a aquestes, els tècnics de l'empresa subministradora d'energia elèctrica van informar que l'habitatge tenia un consum energètic superior al d'una activitat industrial, fet que va permetre determinar que els seus habitants estaven realitzant una connexió il·legal.

Els detinguts són tres homes francesos, i un home i una dona de nacionalitat espanyola. Se'ls imputa els presumptes delictes de tràfic de drogues (cultiu i elaboració de substàncies estupefaents), organització criminal i defraudació del fluid elèctric. Un dels detinguts és un menor i ha quedat sota la custòdia d'un familiar, la resta ha pasat a disposició judicial del Jutjat d'Instrucció número 4 del Vendrell.

tracking