Diari Més

Televisió

La vendrellenca Nerea Montaraz, primera expulsada de 'Gran Hermano Revolution'

La ‘Paris Hilton' tarragonina va marxar de la casa per decisió dels seus companys, dels quals es va acomiadar amb la frase «aquí us quedeu, que us vagi malament»

Nerea Montaraz, del Vendrell, ha estat expulsada pels seus companys.

La vendrellenca Nerea Montaraz, primera expulsada de 'Gran Hermano Revolution'Internet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La vendrellenca Nerea Montaraz, que s’autoanomenava en el seu vídeo de presentació com la ‘Paris Hilton d’Espanya’, ha estat la primera expulsada del reality show Gran Hermano Revolution. La seva peculiar forma de ser i els malentesos i la poca sintonía que ha tingut amb la resta de companys ha estat la raó per la qual la tarragonina tan sols ha durat 10 dies a la casa de Guadalix.

En aquesta ocasió han estat els companys qui han decidit que fos la Nerea qui abandonés la casa. I és que en la primera gala el programa va decidir que fos el públic qui nominés i els concursants qui decidissin l’expulsat, al revés de la tònica que sempre ha seguit el reality show. La vendrellenca va rebre el vot d’absolutament tots els 16 concursants, la majoria dels quals van al·legar que la convivència amb ella és «molt difícil» i que «no els aporta res a la casa».

En la seva curta estada al programa la vendrellenca Nerea Montaraz ha deixat moments tant surrealistes com preguntar als seus companys que era una baieta –i no saber com fer-la servir-, acaparar les perxes de la casa i no deixar-ne als companys per poder penjar la seva roba o parar la rentadora que havia posat un Company per posar únicament la seva roba interior.

En l’entrevista posteriorment realitzada a plató amb el presentador del programa, Jorge Javier Vázquez, Nerea va assegurar que no l’importava l’opinió dels companys. El presentador, per la seva part, la va renyar dient-li que «la teva entrada a la casa no ha servit de res», ja que no ha fet autocrítica. Al final de la gala la vendrellenca va tenir ocasió d’acomiadar-se dels seus companys, a qui va dedicar la frase «aquí us quedeu, que us vagi malament».

tracking