Diari Més

Crítiques a l'Arboç perquè l'Ajuntament ha programat l '1-O una cursa que passa per un col·legi electoral

La Crida per la Defensa del Referèndum convocat una manifestació a les 19.30h davant de l’Ajuntament

L'Institut de l'Arboç, que funcionarà com a col·legi electoral.

La CUP de l'Arboç critica que l'Ajuntament programi una cursa l'1-O davant el col·legi electoralGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La 2ª edició de la Cursa Contra el Càncer de l’Arboç, programada per l’Ajuntament (PSC), ha desfermat la polèmica al municipi. La Crida per la Defensa del Referèndum ha convocat una manifestació a les 19.30h davant de l’Ajuntament. La Crida (col·lectiu que aplega persones i organitzacions favorables al referèndum) critica que el recorregut de la cursa, que se celebra el proper 1 d’octubre coincidint amb el referèndum, passi per davant de l’Institut de l’Arboç, que funcionarà com a col·legi electoral.

Per això han convocat, per aquest dijous a les 19.30h, una concentració davant el consistori per demanar que «es respecti el bon funcionament del referèndum».

Des del col·lectiu consideren que el fet que la cursa passi per davant de l’Institut pot ser «un obstacle pel bon funcionament de la jornada electoral, causant problemes de seguretat i d’accés». També creuen que l’Ajuntament actua «irresponsablement establint i mantenint aquest recorregut», ja que el més responsable seria buscar «un itinerari alternatiu per respecte al referèndum i al bon funcionament de la cursa», que defineixen com «una iniciativa molt positiva».

Per altra banda, cal recordar que la cursa estava programada des d’abans que es conegués la data del referèndum, ja que la primera edició de l’esdeveniment, duta a terme l’any passat, va tenir lloc per les mateixes dates d’enguany.

tracking