Diari Més

Successos

Quatre detinguts per robar en una casa del Montmell en ser enxampats pels veïns

Diverses persones de la zona els van veure saltant la tanca de l’habitatge i van avisar a la Policia

Un vehicle dels Mossos

Un vehicle dels MossosACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra van detenir, el passat 11 de setembre, quatre homes per un delicte de robatori amb força en un domicili comès al Montmell. Es tracta de quatre barons de 27, 28, 29 i 31 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de Lleida que van ser enxampats pels veïns de la zona quan saltaven la tanca de l’habitatge on van robar.

Els fets van succeir prop de les 22h, quan diversos veïns de la urbanització El Mirador, pertanyent al Montmell, van alertar a la policia que hi havia un vehicle sospitós amb quatre ocupants que circulava lentament pel carrer Itàlia aturant-se a diferents domicilis. Seguidament, van veure com els individus saltaven la tanca d’un habitatge. Dues patrulles es van adreçar ràpidament al lloc dels fets: una d’elles es va posicionar a la sortida de la urbanització i l’altra es va adreçar a l’habitatge afectat pel robatori.

La dotació policial que es trobava a la sortida de la urbanització va veure com el vehicle que utilitzaven els lladres s’adreçava a ells a gran velocitat. Els agents van fer indicacions al cotxe perquè s’aturés, però aquest va fugir en direcció Rodonyà. Finalment el vehicle es va poder aturar al punt quilomètric 20,8 de la C-51. El conductor del vehicle tenia el permís retirat per punts, i a l’interior del maleter es van localitzar vint-i-cinc plantes de marihuana.

Els agents van detenir als quatre homes com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força a domicili. A més, al conductor se’l va denunciar penalment per conduir amb el permís retirat i administrativament per la tinença de les plantes de marihuana.

Els detinguts, que acumulen 44 antecedents policials, van passar el dia 13 de setembre a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia del Vendrell, que en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

tracking