Diari Més

Es redueix a la meitat el nombre de venedors del 'top manta' al Vendrell

Municipis com Roses i Castelldefels s'han interessat per l'estratègia desplegada a Coma-ruga, consistent en la contractació d'agents de vigilància privada

Bosses, sabatilles i tot tipus d'accessoris es mostren als clients potencials en primera línia de mar.

El top manta 'omple' el buit comercial al passeig de Coma-rugaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El número de venedors del 'top manta' al passeig de Coma-ruga del Vendrell s'ha reduït a la meitat durant aquest passat mes d'agost en comparació a l'any anterior. El cap de la Policia Local, Jordi Altarriba, ha assegurat aquest dimecres que, de la seixantena de manters de l'estiu del 2016, ara s'ha passat a «25 o 30». El factor clau, segons el regidor de Governació Rafel Gosálvez, ha estat la contractació d'agents de vigilància privada que han pentinat la zona cada tarda durant els set dies de la setmana. Gosálvez ha destacat que l'operatiu ha permès que la Policia Local pogués reduir la presència al passeig «per poder dedicar-se a altres serveis a la població». A l'espera de fer una avaluació a fons a través de la Junta Local de Seguretat, el govern confia en repetir el dispositiu de cara a l'any vinent i ja ha rebut consultes de municipis com Roses i Castelldefels, que volen replicar aquest model.

Pla mig del regidor de Governació del Vendrell, Rafel Gosálvez, i el cap de la Policia Local, Jordi Altarriba, en roda de premsa, el 13 de setembre de 2017 (horitzontal)

vigilància privada, jordi altarriba, rafel gosálvez, policia local, top mantaACN

tracking