Diari Més

Calafell inverteix 1,9 MEUR en la reparació i construcció de voreres a Segur

Es realitzaran un total de 304 actuacions que es concentraran a la part alta i central del nucli

La inversió permetrà millorarar l'estat de les voreres de Segur de Calafell i construir-ne de noves.

Calafell inverteix 1,9 MEUR en la reparació i construcció de voreres a SegurAjuntament de Calafell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de Calafell ha aprovat, al ple d’aquest 4 de setembre, la realització d’un pla de voreres al nucli de Segur amb una inversió d’1,95 milions d’euros. En total es repararan o construiran de nou 304 voreres. Les actuacions es concentraran a la part alta i central del nucli, a la franja des de la carretera fins l’autopista, ja que és on hi ha més desperfectes.

El regidor d’Urbanisme, Miguel Ángel Perín ha afirmat que «a aquest sector de Segur hi ha una concentració tal de desperfectes que requereix una actuació urgent, en molts casos perquè no s’hi ha fet mai res». El regidor ha explicat que s’actuarà a més llocs del municipi, però que en aquesta franja «és urgentíssim».

Les 304 actuacions es realitzaran en 65 carrers. Fins ara s’havien fet petites actuacions en les voreres aprofitant sobrants de diverses partides del pressupost municipal. Amb aquesta inversió, l’Ajuntament assegura que «es podrà fer una empenta important al problema, si més no als casos més greus».

El finançament del projecte es farà amb part del romanent que li va quedar al consistori el 2016, que va ser de 5,72 milions d’euros. El canvi pressupostari que farà possible aquesta inversió ha estat aprovat per 12 vots a favor (PSC, UAM, PP, ERC i regidor no adscrit) i 9 abstencions (CiU, CUP i Ciutadans).

tracking