Diari Més

La cervesa, protagonista d'una gimcana aquest dissabte al Vendrell

L'Associació Tornem Alego organitza la primera edició del Birra’n’cama

L'estudi no demostra que la cervesa sigui bona per la salut, ja que els efectes del consum reiterat d'alcohol són molt perjudicials.

La cervesa combat millor el mal de cap que el paracetamolPixabay

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La primera gimncana de la cervesa, la Birra'n' cama, arriba al Vendrell aquest dissabte 19 d'agost, a partir de les 19 hores, de la mà de l'Associació Tornem Alego. La dinàmicadel Birra’n’cama es basa en un recorregut tancat on els equips participants realitzaran proves tot demostrant les seves aptituds i habilitats relacionades amb el món de la cervesa. A més a més, també s’hi pot participar recorrent tot l’itinerari, veient com participen els equips concursants i, a més, ser part del jurat de les proves. Durant tot el recorregut hi haurà música a càrrec dels John Lemon’s DJ.

En finalitzar el recorregut, a la plaça del Tívoli, es farà l’entrega de premis als equips participants, un sopar popular i un final de festa amb els mateixos John Lemon’s DJ, on també hi haurà barra amb preus populars.

La iniciativa, que tindrà llocpels carrers del centre del municipi, neix amb el doble objectiu de dinamitzar un cap de setmana d’agost al centre del Vendrell, i fer que l'activitat sigui un punt de trobada per als amics per participar en un acte diferent.

Els preus per participar a la gimcana són de 12 euros per persona (en equips de 4 persones) i s’hi inclouen 4 cerveses, un got commemoratiu, un barret exclusiu i el sopar. Pels qui vulguin seguir el recorregut es vendran paquets de 4 cerveses i got commemoratiu per 6 euros. Finalment, per aquells que vulguin passar una estona, la cervesa tindrà un preu d’1,5 euros.

tracking