Diari Més

El Circo Raluy Legacy, a Calafell

Les caravanes s’instal·len al carrer de la Unió de Calafell i el circ obrirà des del proper dijous fins el 3 de setembre

L'espectacle ofereix diversos número d'acrobàcies de molta plasticitat.

El Circo Raluy legacy, a CalafellCirco Raluy

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Circo Raluy Legacy presenta a Calafell un espectacle que combina la tradició i l’esperit de l’autèntic circ amb les últimes innovacions tècniques i una posta en escena molt acurada. Un show que, com diu el seu claim, és un espectacle per a adults que cap nen hauria de perdre’s. Amb la seva aposta pel classicisme i la modernitat, el Circo Raluy Legacy posa de manifest la devoció familiar per mantenir en evolució una tradició que ja porta cinc generacions rodant per pobles i ciutats de tot el mon. L’espectacle compta amb l’actuació dels membres de la família de Lluís Raluy, el patriarca, i un elenc d’artistes internacionals amb actuacions de gran impacte, que han fet posar drets als més de 250.000 espectadors que ja han gaudit de l’espectacle.

El Circo Raluy Legacy combina la senya d’identitat que acompanya a la família des del seu inici, com les seves caravanes de principis de segle o l’Hotel amb rodes amb una línia més avantguardista que es reflecteix tant a les actuacions que s’incorporen com en les múltiples formes de viure, l’experiència circense. Estarà a Calafell, al carrer de la Unió amb carrer Joan Nin del 17 d’agost al 3 de setembre. Aquest estiu el Circo Raluy Legacy presenta un espectacle que recupera la màgia del circ d’antany i que combina artistes internacionals amb molts personatges, com ara Sandro, tot amb una posada en escena molt cuidada, que recorda el circ dels anys 30.

L’elenc està compost per Lluiset (Lluís Raluy), el pilar del llegat de la família Raluy, no pot faltar a l’espectacle. Amb la tradicional cara blanca dels clowns, Lluis Raluy omple l’escenari amb la seva presencia, donant el toc nostàlgic i poètic que l’espectacle necessita, aportant la seva experiència i l’humor intel·ligent del qual sempre fa gala.

Maxi, el mag i presentador, és un autèntic showman, la seva espontaneïtat i humor entreté al públic durant tot l’espectacle, fent tot tipus de trucs de màgia i bromes. Maxi té tot el que es necessita per ser un bon Ringmaster que evoca els anys 40. D’altra banda, Niedziela i Emily Raluy, són els dos personatges directament arribats dels anys 30, que fan un número sobre patins que normalment realitzen homes, ja que no només requereix precisió i destresa, sinó que també una gran força. Les germanes Raluy donen a l’espectacle un to elegant.

El clown Sandro Roque és la personalitat i el talent innat del còmic del circ. Les seves bromes agudes, les seves trapelleries i els seus gags fan que, cada cop que Sandro surti a la pista, tot siguin riuresassegurats. És un personatge entranyable, amic dels nens i dels més grans. Louisa Raluy, Canelobre, porta 4 anys en la disciplina aèria, versàtil i sotil, aquest any, Louisa, volarà per sobre del públic amb un gegant i antic canelobre daurat, on executarà tot tipus d’exercicis envoltada per una atmosfera íntima i nostàlgica. És un número molt elegant i glamurós.

El Bigotis, és una figura seriosa i estricta que s’ho farà com sigui per mantenir l’ordre a l’espectacle. També sortirà escena, Arthur, el Senyor del foc, qui domina a la perfecció un dels elements més antics que existeixen. El jove Arthur hipnotitzarà amb la seva manera d’apropiar-se del foc. Pasha Voladas, artista Bielorús, ha recorregut nombrosos països presentant la seva actuació de Barres fixes a les pistes de més reputació del món.

El toc de romanticisme vindran de la mà de Jean Christophe i Kerry Raluy. Els acròbates, els Rockers, són quatre nois disposats a sorprendre. Avantguardistes i moderns, faran curiosos exercicis sobre els seuswpneumàtics enormes. Finalment, Onel Reyes, presentarà la seva difícil actuació d’equilibris sobre d’una estructura de més de cinc metres d’altura.

tracking