Diari Més

Serveis

Reconeixement a socorristes i sanitaris que van evitar un ofegament a una piscina privada al Vendrell

Van aconseguir treure a temps i reanimar un home de 87 anys d'una piscina a Coma-ruga

Els dos socorristes i els dos sanitaris van rebre el reconeixement a les oficines de la policia local.

Reconeixement a socorristes i sanitaris que van evitar un ofegament a una piscina privada al VendrellAjuntament del Vendrell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

En un acte encapçalat pel regidor de Governació de l'Ajuntament del Vendrell,Rafel Gosalvez i l’'Inspector en cap,Jordi Altarriba, dos socorristes i dos sanitaris de l'empresa Aunar - que actualment gestiona el servei de socorrisme de platges- van rebre un reconeixement públic per la seva actuació en un cas d’ofegament que va tenir lloc el divendres 4 d’'agost en una piscina privada del passeig marítim de Masia Blanca, a Coma-ruga.

Els fets es van produir al voltant de les 12.45 h, quan es va rebre l'’avís que un home, de 87 anys i veí de Barcelona, es trobava inconscient en una piscina privada. A banda d’'activar-se els serveis d’ambulància i patrulla de la Policia local, els socorristes que es trobaven molt a prop de la casa es van desplaçar ràpidament i van fer una primera intervenció, traient a l’'home a fora de l’'aigua i ajudant-lo a recuperar-se. Un cop conscient, el veí va ser traslladat a l’'Hospital del Vendrell.

Des de la Policia local es va confirmar que l’'actuació decidida i ràpida dels socorristes i sanitaris d’'Aunar va ser clau per salvar la vida del veí, o com a mínim, per evitar conseqüències més greus.

tracking