Diari Més

Mobilitat

Calafell i Cunit compartiran el cost de la reparació del pont sobre la via

Els dos municipis denuncien que la passarel·la està deteriorada i que Adif «no ha reaccionat»

Segons els dos municipis, la passarel·la és insegura per als vianants.

Calafell i Cunit compartiran el cost de la reparació del pont sobre la viaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els ajuntaments de Calafell i de Cunit es faran càrrec del cost per reparar el pont de vianants sobre la via del tren que hi ha just al límit entre els dos termes municipals. La passarel·la presenta un important deteriorament, però «davant la falta de reacció d’Adif a les insistents queixes, els dos consistoris consideren que assumir les obres és la forma més ràpida per resoldre el problema», asseguren en un comunicat fet públic.

La inversió que s’haurà de fer és de 28.556,81 euros, al 50% entre els dos ajuntaments. L’execució dels treballs la farà, això sí, l’Ajuntament de Calafell. La junta de govern local de Calafell ja ha aprovat el conveni de col·laboració amb Cunit per tirar endavant aquesta obra.

«Fa cinc anys, Adif va fer una reparació parcial, però els problemes continuen. Moltes persones han deixar d’usar el pont per considerar-lo insegur», s’afegeix en la nota. Tanmateix, opten per creuar les vies, cosa que és encara més perillosa, sobretot en un tram en el qual s’han produït nombrosos atropellaments al llarg dels anys.

L’anunci coincideix amb el pla aprovat recentment per Adif que preveu realitzar actuacions de millora i conservació a un total de 401 estacions de petita grandària de tot l’Estat espanyol, 32 de les quals, de la demarcació de Tarragona.

tracking