Diari Més

Sanitat

Els treballadors de l'Hospital del Vendrell denuncien una nova agressió a un celador

Els professionals s'han concentrat aquest dilluns per demanar mesures que garanteixin la seva seguretat

Els professionals amb la pancarta mostrada durant la protesta.

Els treballadors de l'Hospital del Vendrell denuncien una nova agressió a un celadorHospital del Vendrell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un celador del servei d'urgències de l'Hospital del Vendrell va ser agredit físicament la matinada de dimecres passat, 2 d'agost, per un pacient que va arribar al servei acompanyat pel SEM i pels Mossos d’Esquadra, mentre el primer estava atenent-lo. Elsprofessionals de l'hospital s'han concentrat aquest dilluns com a mostra de rebuig a la nova agressió, convocats pel Comitè d’Empresa de l’Hospital del Vendrell amb el suport de la direcció del centre.

Des de la direcció de l’Hospital i la Xarxa Sanitària i Social de Santa Tecla es lamenta que, malgrat els esforços que s’estan duent a terme en aquesta matèria a tots els nivells, encara es produeixen agressions físiques, verbals i psíquiques a professionals sanitaris d’arreu del país, ja siguin a hospitals o a l’atenció primària. És per aquest motiu que s'ha fet una crida a la ciutadania i als professionals a treballar plegats per la bona convivència als centres sanitaris, i s’ha instat l’administració a aplicar mesures que garanteixin la seguretat dels professionals sanitaris en l’exercici de la seva feina.

Entre les mesures a prendre, en la línia de la reforma del Codi Penal de l’any 2015 amb la qual les agressions a metges són considerades atemptats contra l’autoritat pública, caldria ampliar aquesta protecció al conjunt dels professionals sanitari.

tracking