Diari Més

Municipal

Calafell adjudica les obres de millora de les cinc escoles de primària municipals

Les cinc fases del projecte, una per centre, han estat licitades per 315.508,49 euros

Entre les obres que es faran hi ha la millora de paviments als patis i als jocs infantils.

Calafell adjudica les obres de millora a les cinc escoles de primària municipalsAjuntament de Calafell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de Calafell ha adjudicat les obres de millora de les cinc escoles de primària del municipi. Les cinc fases del projecte, una per centre, han estat licitades per un total de 315.508,49 euros.

La constructora Opera Catalonia s’ha adjudicat els treballs de les escoles Mossèn Cinto Verdaguer, La Ginesta i Santa Creu, per un import de 95.553,23 euros, 70.091,84 euros i 70.032,59 euros, respectivament. De la seva banda, Construcciones Gaya farà les obres de les escoles El Castell i Vilamar, per 30.990,10 euros i 48.840,73 euros, respectivament.

Els treballs es realitzaran en els dos propers mesos, tot prioritzant els que no són compatibles amb la presència d’alumnes als centres, de forma que no afectaran l’inici del curs escolar ni el desenvolupament de les classes.

Entre les obres que es faran, hi ha reparacions als sistemes de calefacció, millora de paviments als patis i als jocs infantils, cobertura de passadissos exteriors, renovació de tanques perimetrals, solució de problemes d’impermeabilització, entre d'altres.Una actuació molt demandada per les comunitats educatives, que s’abordarà, és la creació de zones d’ombra als patis, amb la plantació d’arbres i la instal·lació de pèrgoles. També es millorarà l’accessibilitat, per exemple amb la instal·lació d’un ascensor a l’escola Mossèn Cinto Verdaguer.

Les actuacions necessàries han estat avaluades pels serveis tècnics i educatius de l’Ajuntament, de forma consensuada amb les respectives comunitats educatives.

tracking