Diari Més

L'Arboç viurà aquest dissabte la 4a edició de 'L'Embruixada'

Es tracta d'una jornada amb un espectacle com a element central en què també es combina el mercat remeier i esotèric amb tallers, concursos i conferències

Imatge d'una edició anterior de l'espectacle de 'L'Embruixada'.

L'Arboç viurà aquest dissabte la 4a edició de 'L'Embruixada'Facebook L'Embruix.cat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La vila de l’Arboç acollirà, el proper dissabte 22 de juliol, la quarta edició de ‘L’Embruixada’, organitzada per l’associació L’Embruix.cat amb la col·laboració de l’Ajuntament del Municipi, l’Escola Municipal de Música Tradicional del Penedès a l’Arboç i l’Aula de Sons. Es tracta d’un esdeveniment en què es combina el mercat remeier i esotèric amb tallers infantils, concursos i conferències i que té com a element central un espectacle de nit.

El carrer Major acollirà, de 11 a 21h, el Mercat Remeier i Esotèric i els Arbres dels Desitjos, on tothom podrà deixar testimoni dels seus anhels. La Casa de Cultura acollirà l’exposició L’Embruixada, quatre anys construint il·lusions, que es podrà admirar de les 11 a les 14h, i de les 17.30 a les 19.30h. A dos quarts de 12 del matí es realitzarà el concurs infantil Pinta un personatge de l’Embruix.Els guanyadors s’anunciaran a les 2 del migdia, quan es lliuraran els premis.

A les 12.30h del migdia a l’auditori municipal, Maria de Teràpies de l’Arboç, pronunciarà la conferència Les flors de Bach segons l’ensenyança del Doctor Edward Bach. A les 18:30h, la Casa de Cultura acollirà una Meditació guiada amb els àngels i les arcangelines, a càrrec de Maria de Teràpies l’Arboç.

L’espectacle itinerant ‘L’Embruixada’ arribarà a les 22.30h i recorrerà diversos punts del nucli antic de la població. La representació al·legòrica amb elements de l’imaginari popular, éssers fantàstics i de més reals, comptarà amb l’acompanyament musical de l’Escola de Música Tradicional. La jornada acabarà amb la festa de cloenda de ‘L’Embruixada’, prop de les 00h, amb l’acompanyament de Dj Weekend Collective.

tracking