Diari Més

Successos

Troben una dona morta al seu domicili a la Bisbal del Penedès després de patir un robatori

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per esclarir les causes de la mort

Pla general de la casa de la Bisbal del Penedès on els Mossos d'Esquadra investiguen la mort d'una dona de 63 anys ocorreguda el 5 de juliol de 2017.

Dona, morta, robatori, Bisbal del PenedèsACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una dona de 63 anys ha estat trobada morta a casa seva a la urbanització Priorat de la Bisbal del Penedès la nit d'aquest dimarts. La dona hauria mort després de patir un robatori al seu propi domicili. Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per esclarir les causes de la mort i determinar si hi ha relació entre els dos fets.

El succés va tenir lloc ahir dimarts prop de les 23.30h de la nit, quan la filla de la dona va entrar a casa i es va trobar la seva mare estesa a terra del menjador amb la cara amb sang i una finestra oberta. Aquest fet va alertar la filla que la seva mare hauria pogut ser víctima d'un robatori. Quan van arribar els serveis d'emergències i els Mossos, van comprovar que la dona no presentaria signes evidents de violència, una circumstància que hauria fet que la forense tampoc pogués determinar les causes de la mort.

A l'espera de prendre declaració als familiars de la dona, els Mossos d'Esquadra també estan pendents dels resultats de l'autòpsia que se li practicarà la tarda d'aquest dimecres.

L'alcaldessa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré, ha detallat que la dona residia des de fa menys d'un any a la casa on ha estat localitzada sense vida. Es tracta d'un habitatge unifamiliar que hi ha a la urbanització Priorat, just al costat d'un terreny sense edificar i davant d'un camp de vinyes. Tot i que la víctima era la única persona empadronada a la casa, hi residia amb el seu marit, la seva filla i la parella d'aquesta.

En el moment dels fets, la dona estaria suposadament sola a casa. Si bé fonts pròximes al cas han assegurat que l'únic indici de possible robatori seria la finestra oberta, sense cap altre signe aparent d'un assalt, altres veus afirmen que la casa estaria remenada. L'alcaldessa ha assegurat que hi havia calaixos regirats, motiu pel qual «sembla que s'ha produït un robatori», si bé ha demanat prudència fins que conclogui la investigació policial.

Tot i que l'alcaldessa sosté que la principal hipòtesi és que s'ha produït un assalt, també ha assenyalat que «els veïns no han sentit res». Agnès Ferré ha reconegut que aquesta circumstància és sorprenent, ja que és una zona molt poc transitada i els veïns de seguida detecten qualsevol moviment. «S'han quedat tots molt parats perquè no s'han assabentat de res fins que han arribat els Mossos i els serveis d'emergències», ha afegit.

Ferré ha recordat que la Bisbal del Penedès compta amb set urbanitzacions disgregades arreu del terme municipal, fet que sovint és un «perill» pel que fa als robatoris. Amb tot, ha assenyalat que durant el darrer any aquests successos al poble han anat a la baixa i ha assegurat que «els veïns estan molt mentalitzats i de seguida que detecten res estrany avisen el 112».

tracking