Diari Més

Policial

Llibertat amb càrrecs per un lladre amb 44 antecedents i que va ser sorprès entrant a una casa a Calafell

Va intentar accedir a la terrassa utilitzant una cadira, però va fugir en veure que hi havia algú a l'interior

Imatge de la cadira que va utilitzar per intentar accedir a la terassa veïna.

Llibertat amb càrrecs per un lladre amb 44 antecedents i que va ser sorprès entrant a una casa a CalafellMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents dels Mossos d'Esquadra de la comissaria del Vendrell van detenir aquest dimecres, un home de 41 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Barcelona, com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb força en grau de temptativa.

La nit de dimecres a dijous un veí de Calafell va alertar a la policia que un home havia intentat accedir a casa seva a través de la terrassa. El lladre, en veure que hi havia algú a l'interior, va fugir del lloc. El lladre havia intentat accedir a la casa amb una cadira des de la casa veïna. Els agents que van arribar al domicili van localitzar el presumpte autor en un carrer proper.

Els mossos també van instruir unes diligències penals per un delicte dedanys, ja queel detingut va colpejar i trencar el vehicle policial en el qual els agents van traslladar-lo. El detingut va passar a disposició judicial el mateix dimecres al matí al Jutjat de primera instància i instrucció número 6 del Vendrell i va quedar en llibertat amb càrrecs. L'homeacumulaun total de 44 antecedents policials.

tracking