Diari Més

Successos

Un home mort i una dona ferida crítica per arma de foc en un bar a Vilanova i la Geltrú

Els Mossos d'Esquadra busquen el presumpte autor dels trets

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home d'uns 50 anys ha mort i una dona de 39 anys ha resultat ferida crítica aquest dijous al migdia per arma de foc un bar de Vilanova i la Geltrú. Els fets s'han produït al voltant de les dues del migdia, quan s'han sentit trets a l'interior del Sindicat del Vi, situat al carrer Ferrer i Vidal número 24. Fonts policials han descartat completament que els fets responguin a un mòbil terrorista.

La dona ha estat traslladada en estat crític a l'Hospital de Bellvitge. Els Mossos d'Esquadra investiguen el cas i si els trets mortals s'han acabat produint finalment dins o fora del bar i busquen el presumpte autor dels trets.

Mentrestant, la zona es troba acordonada per agents dels Mossos d'Esquadra amb armilles antibales a l'espera que la comitiva judicial, que ja és al lloc dels fets, aixequi el cos sense vida de l'home tirotejat.

Paral·lelament, un agent dels Mossos d'Esquadra que es trobava prop de l'establiment ha resultat ferit en manipular la seva arma, però fonts de la policia catalana, que també investiguen aquesta circumstància, inicialment l'han desvinculat del crim al Sindicat del Vi. El mosso, d'entre 40 i 50 anys, també ha estat traslladat a l'Hospital de Bellvitge.

tracking