Diari Més

El cantant Salva Racero deixa Lax'n'Busto per iniciar una carrera en solitari

El grup ho ha anunciat en un comunicat a la seva pàgina web

L'Himne del Casteller tindrà una versió pop cantada pel vocalista de Lax'n'Busto

L'Himne del Casteller tindrà una versió pop cantada pel vocalista de Lax'n'BustoACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El vocalista Salva Racero ha deixat de ser el cantant del grup de rock Lax'n'Busto per iniciar una carrera en solitari, segons ha indicat avui la banda del Vendrell en un comunicat penjat a la seva pàgina web.

Racero va substituir a l'octubre del 2006 el primer vocalista de la banda, Pemi Fortuny, que va deixar el grup per dedicar-se a projectes de col·laboració solidària a l'Àfrica després d'un concert a Salt (Gironès).

Salva Racero, que era amic del grup i que havia treballat en la companyia teatral Dagoll Dagom, va debutar el 2007 com a cantant de la banda i el seu últim concert va tenir lloc el passat 4 de novembre a Barcelona amb motiu de la gira que celebrava els 30 anys de trajectòria dels vendrellencs.

En el comunicat, Lax'n'Busto indica que des d'aquell concert a la sala Razzmatazz «Salva ja no forma part del grup», li agraeixen la seva «dedicació i entrega» en aquests «10 anys molt intensos, 6 discos i molts projectes» compartits.

També indiquen que estan rebent «incomptables» peticions perquè tornin als escenaris després de la «parada indefinida» que van anunciar després de l'última gira, i informen que han acceptat una proposta d'un programa radiofònic per interpretar «l'1 de juliol, al mateix teatre del Liceu i amb Pemi Fortuny, la cançó Les nits del Liceu».

«Es tracta d'una actuació merament puntual; de la mateixa manera, també de forma puntual hem fet una adaptació de Que boig el món en anglès amb el cantant Peter M. Smith», afegeixen els components de Lax'n'Busto, que afirmen que estan component temes nous però «no volem posar una data a res, no volem que marcar un horitzó concret perverteixi aquest encoratjador procés creatiu i de regeneració».

tracking