Diari Més

Successos

Detenen al Vendrell el tercer autor d'un robatori amb violència comès a Segur de Calafell

En el robatori els lladres van immobilitzar i emmordassar un home de 82 anys per robar-li

La detenció es va produir el passat 8 de setembre.

Detinguda per falses amenaces de bomba contra l'hotel on treballavaMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home de 22 anys, nacionalitat xilena i veí de Tarragona com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència. L’home presumptament està implicat en un robatori comès a Segur de Calafell en el qual van participar tres individus.

La investigació policial es va obrir el passat 18 de maig, quan tres individus van assaltar un home de 82 anys a casa seva i el van immobilitzar i emmordassar per robar-li. L’home va demanar ajuda a crits i va aconseguir prémer el botó de teleassistència, cosa que va fer que els lladres fugissin del lloc ràpidament en un vehicle. Dos dels individus –dos homes de 29 i 23 anys, nacionalitat espanyola i veïns de Calafell i Riudecanyes- van ser localitzats en un turisme i detinguts el mateix dia. El tercer autor dels fets es va separar del grup i va poder fugir.

Agents de la Unitat d’Investigació del Vendrell s’han fet càrrec de la investigació durant les darreres setmanes i han pogut determinar que l’individu detingut dimarts va participar activament al robatori violent. El jove, a qui no li constava cap antecedent policial, va passar a disposició judicial ahir dimecres i va quedar en llibertat amb càrrecs.

tracking