Diari Més

Successos

Desmantellen una plantació de 400 plantes de marihuana en un habitatge de Segur de Calafell

S’han obert diligències a un home de 43 anys com a presumpte autor de delicte de cultiu de droga

Els agents també han confiscat 200 grams de haixix, 100 grams de marihuana i diverses eines per al cultiu.

Desmantellen una plantació de 400 plantes de marihuana en un habitatge de Segur de CalafellGuàrdia Civil

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guardia Civil i la Policia local de Calafell han desmantellat una plantació de marihuana amb un total de 407 plantes a l’interior d’un habitatge unifamiliar de Segur de Calafell. A més de les més de 400 plantes de marihuana, els agents també han confiscat 200 grams de haixix, 100 grams de marihuana i diverses eines per al cultiu. Els cossos policials han instruït diligències a un home de 43 anys i nacionalitat marroquina com a presumpte autor d’un delicte de cultiu de droga.

La investigació es va iniciar quan els veïns van alertar a la Guàrdia Civil que hi havia un habitatge al municipi en la qual s’estava cultivant marihuana. A partir d’aquesta informació es van iniciar diversos dispositius conjunts de Guàrdia Civil i Policia Local per localitzar i desmantellar la plantació i identificar el responsable. Gràcies als dispositius es va localitzar un habitatge a Segur de Calafell on hi havia elements destinats al cultiu interior de plantes, com un dipòsit d’aigua de grans dimensions i extractors d’aire, els quals emanaven una forta olor a marihuana.

Per aquest motiu els agents van practicar una entrada a l’habitatge. Ja a l’interior van veure que la planta baixa s’utilitzava per la producció de cànnabis de manera industrial i rotacional amb làmpades, transformadors, filtres, ventiladors extractors. En la primera planta hi havia l’assecador de la substància.

L’operació policial conjunta ha acabat amb el desmantellament de la plantació i la instrucció de diligències a un home de 43 anys i nacionalitat marroquina com a presumpte autor del delicte de cultiu de droga. El detingut, la droga i el material confiscat han estat posats a disposició del Jutjat d’Instrucció número 4 del Vendrell.

Els agents també han confiscat 200 grams de haixix, 100 grams de marihuana i diverses eines per al cultiu.

Desmantellen una plantació de 400 plantes de marihuana en un habitatge de Segur de CalafellGuàrdia Civil

tracking