Diari Més

Animals

Una protectora de Calafell inicia una campanya de donacions per salvar a 11 gossos

El contracte de lloguer de l'actual refugi de Proccan finalitza a finals de juny, i necessiten diners per construir-ne un de nou

Els gossos que actualment té la protectora són Bob, Bimbo, Chulin, Fort, Goofy, Ken, Lloba, Masuku, Scotty, Troy i Tigger.

Una protectora de Calafell inicia una campanya de donacions per salvar a 11 gossosProccan

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La protectora d'animals Proccan de Calafell ha posat en marxa una campanya de donacions, a través de la plataforma onlineMi Grano de Arena, amb la finalitat de recaptar 12.000 euros per construir un nou refugi per als 11 gossos i una porqueta vietnamita que actualment estan sota la cura de l'entitat. Segons expliquen des de Proccan, a finals del mes de juny els finalitza el contracte de lloguer de l'actual protectora, i després de cinc mesos de cerca per trobar un nou lloc on ubicar el refugi, han trobat un terreny adequat. Però la protectora s'ha de construir des de zero: «Necessitem barrar el terreny per complet, construir gàbies on protegir els animals, crear espais per córrer, zones d'ombra, una infermeria, una zona de quarantena per a gossos nouvinguts o malalts i una zona especial per a cadells», indiquen.

El nou terreny és proper a la ubicació actual, i segons Proccan, «és l'únic que la protectora pot assumir, ja que la nostra economia se sustenta de les donacions de socis i persones afins que s'acosten. No tenim subvenció ni conveni amb cap ajuntament o diputació». A més de la campanya de donacions online, Proccan també organitza parades solidàries alguns caps de setmana, on hi venen articles per als animals. A través del correu electrònic mercadillo.proccan@gmail.com també venentasses i imants.

El nou refugi es crearà a partir de material prefabricat «perquè si algun dia hem de tornar a mudar-nos, sigui més fàcil i es puguin aprofitar els materials».Per fer tots els tràmits, Proccan compta amb un arquitecte que els ajuda voluntàriament i sense ànim de lucre. Pel que fa a les tasques de trasllat, indiquen que també necessitaran voluntariat per netejar el terreny, col·locar el tancat i adequar els espais per als animals.

Els gossos que actualment té la protectora sónBob, Bimbo, Chulin, Fort, Goofy, Ken, Lloba, Masuku, Scotty, Troy, Tigger i Betty, una porqueta vietnamita també rescatada.

tracking