Diari Més

El 7è Vigralla bat el rècord de copes de vi i cava servides amb prop de 6.000 degustacions

La mostra, que ha fet ple als tasts organitzats al celler modernista de Llorenç del Penedès, es consolida com a fira referent dels vins i caves del Baix Penedès

Un gran nombre de persones van voler gaudir el passat dissabte a la nit del 7è Vigralla.

El 7è Vigralla bat el rècord de copes de vi i cava servides amb més de 6.000 degustacionsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El vi, el cava i la música van omplir el passat cap de setmana Llorenç del Penedès en motiu de la 7ª edició del Vigralla, que es consolida com a fira referent dels vins i caves del Baix Penedès & cellers convidats. Per tercer any consecutiu, la mostra ha batut el rècord de copes venudes, amb unes 6000 degustacions de vi i cava servides durant el dissabte a la tarda i tot el diumenge. La fira va estar acompanyada de diverses actuacions musicals que van amenitzar l’ambient.

Els diferents tastos organitzats al celler modernista del municipi també van gaudir d’un gran èxit d’assistència, ja que van fer ple amb una mitjana de 80 persones, el màxim aforament de l’espai. Els tastos van ser de pans amb música i vins autòctons, bombons amb vins ecològics i un maridatge de pernils de diferents DO d’Espanya. També cal destacar el tast solidari realitzat el diumenge, dirigit als nens, on tot el recaptat va anar a parar a la ONG Smiles for Children.

tracking