Diari Més

Societat

Quatre projectes guanyen els premis 'Joves amb Idees 2017' del Vendrell

El programa compta amb la col·laboració dels centres d’educació secundària del municipi

Marta Ibáñez, Núria Carbonell i Ariadna Raurich, del Col·legi Sagrat Cor, recollint el premi al Millor Projecte.

Quatre projectes guanyen els premis 'Joves amb Idees 2017' del VendrellAjuntament del Vendrell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La desena edició del concurs 'Joves amb idees' del Vendrell, que té l’objectiu de fomentar l’esperit emprenedor entre els joves i motivar-los per tal que generin idees empresarials i valorin l’autoocupació com a possible sortida professional, ha entregat, aquest divendres, el premi als quatre guanyadors.

L’acte de presentació dels projectes finalistes davant del Jurat del concurs, obert a tot el públic, s’ha fet a l’Auditori de l’Escola Municipal de Música Pau Casals, i els premiats han estat els següents:

  • Premi Ajuntament del Vendrell al millor projecte a 'Trimar', presentat per Marta Ibáñez, Núria Carbonell i Ariadna Raurich, del Col·legi Sagrat Cor.
  • Premi CaixaBank al projecte més viable a 'Cineapolis', presentat per Laia Garcia, Javier Gil, Marta Gutiérrez i Laura Martos, de l’institut Baix Penedès.
  • Premi CIT al projecte més innovador a 'Beach Bikes', presentat per Camelia Chertes, Laia Gallardo i Gemma Mestres, de l’institut Baix Penedès.
  • Premi Xarxa Emprenedora al projecte més cooperatiu a 'TBV', presentat per Edgar Casado, Raquel Muñoz, Paula Nogales i Marta Nin, de l’institut Baix Penedès.

Per al desenvolupament del programa, es compta amb la col·laboració dels centres d’educació secundària del municipi que ofereixen estudis de batxillerat i cicles formatius. Concretament, en aquesta desena edició del concurs, hi participen el Col·legi Sagrat Cor, l’institut Andreu Nin, l’institut Baix Penedès i l’institut Mediterrània.

L’activitat consta d’una primera fase integrada pels seminaris i tallers de generació d’idees i creació d’empreses, que pretenen aproximar el món de l’empresa i la figura de l’empresari als estudiants, estimular la seva creativitat i treballar conceptes com ara la viabilitat comercial i econòmica. A partir d’aquí, els joves s’han organitzat en grups per desenvolupar una idea de negoci.

Laia Garcia, Javier Gil, Marta Gutiérrez i Laura Martos, de l'institut Baix Penedès, recollint el premi al projecte més viable.

Quatre projectes guanyen els premis 'Joves amb Idees 2017' del VendrellAjuntament del Vendrell

Camelia Chertes, Laia Gallardo i Gemma Mestres, de l'institut Baix Penedès, recollint el premi al projecte més innovador.

Quatre projectes guanyen els premis 'Joves amb Idees 2017' del VendrellAjuntament del Vendrell

Edgar Casado, Raquel Muñoz, Paula Nogales i Marta Nin, de l'institut Baix Penedès, recollint el premi al projecte més cooperatiu.

Quatre projectes guanyen els premis 'Joves amb Idees 2017' del VendrellAjuntament del Vendrell

tracking