Diari Més

Esports

El Vendrell acull el Campionat d'Espanya de Boccia de Joves

19 esportistes menors de 18 anys van participar al torneig, en una disciplina esportiva per a persones amb discapacitats

Els joves esportistes de la Federació Catalana.

El Vendrell acull el Campionat d'Espanya de Boccia de JovesAjuntament del Vendrell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El pavelló de Santa Maria del Mar del Vendrell, a Coma-ruga, va ser l’epicentre de la Boccia, un esport per a persones amb discapacitats similar a la petanca, ja que va acollir el Campionat d'Espanya de Joves d'aquest esport.Més de 50 persones, entre esportistes, assistents, familiars, àrbitres i organitzadors, van passar el cap de setmana al Vendrell, entre l’alberg i el pavelló, gaudint d’unajornada de Boccia.

Andrea Gíménez, en categoria BC3, va ser la representant catalana de la representació FECPC que va aconseguir el millor resultat, amb la segona posició després de caure a la final contra l’andalús Ángel Ponce (5-2). Daniel Campos (Comunitat Valenciana), va ser el guanyador en categoria BC1; Iker Iglesias (País Basc), en BC2 i Ignacio López (Andalusia), en categoria BC5.

Josep Serres (BC1), Mónica Bell i Irene Muñoz (BC3) completen l’equip català que va participar en una competició marcada pel bon ambient entre tots els participants, en una jornada amb constants mostres d’afecte entre ells.

Fotografia de família dels esportistes participants a la competició.

El Vendrell acull el Campionat d'Espanya de Boccia de JovesAjuntament del Vendrell

tracking