Diari Més

Els ocupes ferits en l'explosió de Segur de Calafell tenien llicència per obrir un club de cànnabis

Arran dels fets el PDeCAT insta al govern a reactivar l'ordenança reguladora dels clubs de cànnabis, contra la qual van votar en contra l'any passat any

La part posterior de la casa ha quedat bastant derruida.

Troben cent plantes de marihuana i ampolles de gas a la casa de Segur de Calafell on s'ha produït una explosióCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els dos ocupes que van resultar ferits en l'expolosió d'una casa de Segur de Calafell en què hi havia una plantació de marihunna il·legal tenien llicència per obrir un club de cànnabis a la carretera de Segur de Calafell. Això ha fet que el municipi estudïi la possibilitat de reactivar l'ordenança reguladora dels locals en els quals es permet fumar cànnabis.

La moció per posar fre a aquesta activitat va ser presentada el passat any per PSC-PP-UAM i Ciutadans, però no es va poder aprovar pels vots en contra de CiU -ara PDeCAT- i CUP. Això va fer que es continués permetent obrir aquests locals en qualsevol lloc del municipi. Arran d'aquesta situació però, el Partit Demòcrata de Calafell va instar ahir dimarts al govern en una comissió informativa a reprendre aquesta ordenança reguladora, a més d'oferir-se a «estendre'ls la mà per posar-hi fil i agulla».

Tot i així el PDeCAT afirma que «no pot ser que ara es vinculi la plantació de marihuana il·legal i l'explosió del passat diumenge amb la ordenança, ja que són fets totalment diferents». Cal dir que els ferits van ser denunciats pels Mossos d'Esquadra per un delicte contra la salut pública i per danys, ja que la llicència no permet la plantació il·legal, sinó que cal tenir les plantes controlades en un lloc de producció.

tracking