Diari Més

Successos

Registren la casa on vivia l'agent de la Guàrdia Urbana detinguda per la mort de la seva parella

L'escorcoll ha durat més de 10 hores i s'ha fet amb la presència de la dona

Un cotxe dels Mossos al camí on es va trobar el cos calcinat.

Detinguts dos agents per la mort del Guàrdia Urbà que van trobar crematACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra han registrat aquest diumenge la casa de Vilanova i la Geltrú, situada a la urbanització Santa Maria, on vivia l'agent de la Guàrdia Urbana detinguda per la seva presumpta implicació en la mort del seu company sentimental, que també era un agent d'aquest cos policial. Segons ha pogut saber l'ACN, la policia científica s'ha desplaçat fins al lloc cap a les onze del matí amb la sospitosa per trobar indicis sobre la seva possible participació en el crim i l'escorcoll s'ha acabat cap a dos quarts d'onze de la nit. La dona ha entrat i sortit de l'immoble, on vivia amb la víctima, tapada amb un paraigua per ocultar el seu rostre. Un cop ha acabat el registre, la sospitosa ha tornat a la comissaria de Sant Feliu de Llobregat, on ja ha passat la nit de dissabte a diumenge. El jutjat d'instrucció número 2 de Vilanova i la Geltrú que porta el cas manté el secret de les actuacions i la investigació policial continua oberta.

El cadàver de l'home va ser trobat el 4 de maig, quan la policia catalana va rebre un avís que alertava que hi havia un cotxe calcinat en una pista forestal del terme municipal de Castellet i la Gornal. El cos de la víctima estava al maleter del vehicle en molt mal estat.

L'agent calcinat estava suspès de sou i feina després de ser acusat d'agredir un motorista que s'havia saltat un control a la carretera de l'Arrabassada i era el marit de l'agent que va denunciar un subinspector del cos per la difusió d'una foto sexual seva quan eren parella l'any 2008.

Dissabte, els Mossos d'Esquadra van detenir la parella del guàrdia urbà mort, de 33 anys, i un home de 36 anys que també era agent del mateix cos policial.

Es dona el cas que la parella de l'agent mort, ara detinguda, hauria estat víctima d'un cas de 'pornovenjança' per part d'un altre membre de la Guàrdia Urbana, un subinspector, que l'hauria volgut castigar per haver trencat la relació que mantenia amb ell difonent una foto sexual. Aquest cas està pendent de judici, ja que s'havia de celebrar dilluns que ve, però es va suspendre la setmana passada i s'ha assenyalat pel 26 d'octubre. Segons va publicar La Vanguardia, l'advocat de la dona va sol·licitar al jutjat la suspensió «a causa del seu estat emocional» després de l'assassinat de la seva parella.

tracking