Diari Més

El consistori de la Bisbal està tramitant les altes de l'aigua i la llum del Centre de Dia

L'anterior equip de govern, tot i haver inaugurat les instal·lacions, no havia fet els tràmits i inspeccions corresponents

També s'estan fent els tràmits per a l'obertura de l'equipament a la Generalitat de Catalunya, «ja que no s'havia fet cap pas en aquest sentit».

El consistori de la Bisbal està tramitant les altes de l'aigua i la llum del Centre de DiaAjuntament de la Bisbal

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament de La Bisbal del Penedès està treballant en la tramitació de les altes dels serveis d’aigua i llum del Centre de Dia. L’anterior equip de govern va inaugurar l'equipamentel març del 2015, però segons afirma l'actual equip de govern, «no havia fet els tràmits i inspeccions corresponents per comptar amb els serveis i subministraments bàsics i, la llum, estava connectada directament a la xarxa elèctrica pública sense passar per comptador».

Ara, la Regidoria de Benestar Social està sol·licitant les inspeccions tècniques obligatòries i gestionant els permisos necessaris amb la finalitat de legalitzar la instal·lació elèctrica interna i externa del Centre. També està fent els tràmits necessaris per a l’obertura de l’equipament a la Generalitat de Catalunya, ja que no s’havia fet cap pas en aquest sentit. L’objectiu de l’actual equip de govern és poder-lo posar en funcionament el més aviat possible.

tracking