Diari Més

Santa Anna 2017 ja té logotip

El cartell es farà públic el 23 d'abril

Els administradors de la Festa i el jurat que ha escollit el logotip guanyador.

Santa Anna 2017 ja té logotipAjuntament del Vendrell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Festa Major de Santa Anna 2017 del Vendrell ha escollit el logotip guanyador. Es tracta del projecte de lavendrellenca Anna Ortiz Padró, on predominen els colors morat i blanc de les lletres en majúscula Santa Anna 2017, amb cercles roses, verds i grocs al voltant. La guanyadora té 24 anys, és dissenyadora gràfica i il·lustradora, i actualment estudia Animació i 3D. Ortizs’endurà 3.000 euros, i haurà de realitzar tots els elements comunicatius que la Festa Major requereixi, com el programa de mà, les banderoles, les adaptacions gràfiques per a xarxes socials, els bàners i el marxandatge, entre d'altres.

Al certamen s'hi han presentat fins a 12 projectes, vuit provinents del Baix Penedès (cinc dels quals són del Vendrell), dues del Garraf, una del Vallès Occidental i una altra de l'Alt Penedès.El jurat que ha fet la selecció estava format per Ton Barnadas, fotògraf; Joan Molinas, estudiant d'Enginyeria Informàtica, desenvolupador iOS i emprenedor; Gemma Urgell, periodista, consultora en comunicació i estratègia web i codirectora de Surtdecasa Penedès, i els Administradors de Santa Anna. Els tres professionals comptaven un vot cadascun i els administradors comptaven tres vots.

El cartell de Santa Anna 2017 es farà públic el 23 d’abril, al punt d’informació dels Administradors, que estarà instal·lat al centre de la vila en motiu de Sant Jordi.

tracking