Diari Més

Comerç

Un client misteriós avaluarà els comerços del Vendrell

L’objectiu del programa és millorar i reforçar l’orientació comercial i el tracte amb el client

El president del CIT, Magí Mateu, ha valorat positivament la iniciativa

Un client misteriós avaluarà els comerços del VendrellAjuntament del Vendrell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Per a un comerç de qualitat i que sigui referent a la comarca, l’Ajuntament del Vendrell, a través de l’Eina Espai Empresarial, i amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants del Vendrell (CIT), organitza el programa Mystery Shopper, que es durà a terme del 10 al 23 d’abril.

El Mystery Shopper és una tècnica d’investigació de mercat que analitza l’experiència real del client quan realitza una compra o utilitza un servei. Aporta una medició real, professional i objectiva de què succeeix als establiments avaluats. El client o comprador misteriós avaluarà, de manera anònima i com si fos un client real, les variables de qualitat que permetran als comerços participants prendre decisions de millora.

L’objectiu del programa és millorar i reforçar l’orientació comercial i el tracte amb el client, i sensibilitzar sobre la importància del valor diferencial com a estratègia competitiva. La participació en aquest programa permetrà detectar mancances i punts de millora mitjançant una eina objectiva i quantificable; motivar els empleats i avaluar-ne l’acompliment; reduir les incidències o les queixes dels clients i millorar-ne el tractament, i desenvolupar diferents càpsules formatives relacionades amb la comunicació i la venda, que permetran treballar les àrees de millora detectades.

Als comerços que hagin participat en el projecte se’ls oferirà un distintiu per exposar a l’establiment.

El regidor d’Activitats, Kenneth Martínez, ha explicat que «l’objectiu és millorar el comerç del Vendrell i, per això, al final de l’avaluació a través del client Mystery Shopper es faran unes càpsules formatives per tractar les mancances detectades».El president del CIT, Magí Mateu, ha valorat positivament la iniciativa i ha dit que «hi ha hagut una bona acollida per part del comerç».

tracking