Diari Més

Empreses

Les dues associacions empresarials del Penedès es fusionen en una Federació

La Federació Empresarial del Gran Penedès reunirà més de mil empreses

El Vendrell es mantindrà com una de les seus de la nova Federació empresarial

Les dues associacions empresarials del Penedès es fusionen en una FederacióViquipèdia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Unió Empresarial del Penedès (UEP) i l'Associació d'Empresaris del Garraf, Alt Penedès i Baix Penedès (ADEPG) es fusionaran en una sola entitat, la Federació Empresarial del Gran Penedès. Els presidents d'ADEPG i UEP, Martí Sistané i Santi Carda, respectivament, han anunciat la fusió i han explicat que van iniciar les converses encaminades a la fusió el mes d'agost passat.

Les dues entitats van posar en marxa una comissió paritària, formada per tres membres de cadascuna de les dues entitats, que ha dut a terme un programa d'integració que es va presentar ahir dijous a la nit a les dues assemblees generals, que van aprovar la proposta d'integració.

La Federació Empresarial del Gran Penedès reunirà més de mil empreses associades, mantindrà les seus al Vendrell, Vilafranca del Penedès i Vilanova i la Geltrú i també conservarà els set professionals que fins ara tenien les dues entitats.

L'acord preveu un període molt ampli de transició, ja que no serà fins al març de 2020 quan es convocaran eleccions. Fins aleshores, la presidència de la nova entitat serà compartida, amb les designacions de president i president adjunt.

El nou logotip i els atributs de la nova entitat es presentaran el pròxim 22 de juny en el transcurs de la Nit de l'Empresa que se celebrarà a la Finca Mas Solers de Sant Pere de Ribes, amb l'assistència del president de la Generalitat, Carles Puigdemont.

tracking