Diari Més

Cultura

Vint-i-tres centres participen en el 39è Festival de Teatre Infantil i juvenil del Baix Penedès

L'esdeveniment tindrà lloc al Teatre Àngel Guimerà del 27 de març al 7 d'abril

Imatge d'una edició anterior del Festival de Teatre Infantil i Juvenil del Baix Penedès.

Vint-i-tres centres participen en el 39è Festival de Teatre Infantil i juvenil del  Baix PenedèsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Teatre Municipal Àngel Guimrà (TÀG) del Vendrell alçarà el teló el proper dilluns 27 de març de les 10 del matí per donar inici al 39è Festival de Teatre Infantil i Juvenil del Baix Penedès, organitzat pel Centre de Recursos Pedagògics del Baix Penedès i patrocinat per la Diputació de Tarragona. L’esdeveniment comptarà enguany amb 35 elencs inscrits de 23 centres escolars participants d’onze poblacions de la comarca. En total i haurà 775 actors i actrius d’entre 3 i 18 anys dirigits i coordinats per 66 professors. El teló es baixarà el 7 d'abril.

Els joves actors i actrius han adaptat o creat el text que pretenen representar amb l’ajuda dels professors i han elaborat decorats i espais escènics amb l’ajut de les famílies. Per mostrar-nos les seves arts dramàtiques, aquests infants i joves aniran desfilant per l’escenari del TÀG tot interpretant els seus personatges. El festival va dirigit, únicament, a la població escolar.

En aquest espai web hi ha disponible la taula de participació amb el detall de les obres, els elencs i el nivell educatiu dels actors i actrius que aquests dies recalaran al Vendrell per mostrar-nos les seves propostes.

tracking