Diari Més

Educació

L'equip del Vendrell Rubo Kids anirà a la final d'Espanya del First Lego League

La segona edició del Torneig Classificatori First Lego League El Vendrell ha comptat amb 560 participants, gairebé el doble que l'any passat

Foto de grup dels participants en el First Lego League del matí.

L'equip del Vendrell Rubo Kids anirà a la final d'Espanya del First Lego LeagueAjuntament del Vendrell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Escola Municipal de Música Pau Casals va acollir el passat cap de setmana, 4 i 5 de març, la segona edició del Torneig Classificatori First Lego League El Vendrell. Enguany gairebé s’ha doblat la participació respecte la primera edició amb uns 560 participants distribuïts en 75 equips durant tot el cap de setmana. En aquesta ocasió, en la qual els participants han de resoldre un repte relacionat amb el món animal, el grup vendrellenc Rubo Kifs s’ha classificar per a la final Espanyola de l’esdeveniment.

La plaça Tívoli va acollir dissabte el Junior FIRST LEGO League, en el qual els participants més joves, distribuïts en 52 equips, van presentar uns projectes molt interessants i van poder gaudir d’inflables i jocs. El diumenge van tenir lloc les presentacions dels projectes dels 23 equips del FIRST LEGO League El Vendrell, amb dos equips del Col·legi Sagrat Cor, un de l’institut Andreu Nin i un de La Lira Vendrellenca com a representants locals.

L’equip vendrellenc Rubo Kids, de l’Institut Andreu Nin del Vendrell, i l’equip Wolvineers del FEDAC Sant Narcís de Girona van rebre el premi Fundació Scentia i s’han classificat per participar a la final d’Espanya, que tindrà lloc el 18 de març a Logronyo.

El regidor d’Educació i Ocupació, Kenneth Martínez, ha valorat molt positivament el desenvolupament del torneig i ha felicitat els guanyadors. Martínez ha destacat que «projectes com aquest és el que podem fer des de l’Ajuntament per millorar l’educació i el futur del Vendrell». FIRST LEGO League El Vendrell està organitzat per l'EINA de l'Ajuntament del Vendrell, en conveni amb la Fundació Scientia, patrocinat per Applus IDIADA i amb la col·laboració de Robotix Penedès, la Fundació Princesa de Girona i Ametller Origen.

Foto de grup dels participant en el First Lego League del diumenge a la tarda.

L'equip del Vendrell Rubo Kids anirà a la final d'Espanya del First Lego LeagueAjuntament del Vendrell

tracking