Diari Més

Taekwondo

Cunit homenatja la campiona europea de Taekwondo, Jada Van Wijngaarden

L'esportista del Club Esportiu MyJu Cunit va guanyar la medalla d'or pre-benjamí a Turquia el passat 4 de febrer

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Sala del Casal Municipal es va omplir aquest dijous de gom a gom per a retre homenatge i estar al costat de la jove cunitenca, l'esportista Jada Van Winjgaarden.

L'esportista i alumna del Club Esportiu MyJu Cunit va guanyar la medalla d'or en el Campionat de Taekwondo a Turquia de el passat 4 de febrer.

La Campiona d'Europa va estar acompanyada de la seva familia i va rebre la felicitació de Montserrat Carreras, alcaldessa de Cunit; de Joan Plana, representant territorial d’Esports de la Generalitat a Tarragona; de Clemente de la Fuente, delegat a Tarragona de la Federació Catalana de Taekwondo i Haphido i, de Juan Carlos Córdoba, president del Club Esportiu Myju Cunit i entrenador de la Jada.

Jada Van Wijngaarden d’onze anys es va proclamar després de superar quatre combats en la categoria pre-cadet femení de menys de 33 quilograms. La cunitenca va eliminar a quatre esportistes locals abans de pujar al podi i aixecar l’or aconseguint així el primer títol internacional i un triomf que suposa el triplet, després de proclamar-se per sisena vegada Campiona de Catalunya, fer-se amb el darrer Campionat d’Espanya i ara Campiona d’Europa en la seva categoria.

Els seus grans resultats han propiciat que fos seleccionada pel programa de detecció de talents de la Federació Catalana de Taekwondo i puntualment també la convoquen per entrenar amb la selecció catalana al CAR de Sant Cugat.

Jada Van Wijngaarden durant l'acte de dijous.

Cunit homenatja la campiona europea de Taekwondo, Jada Van WijngaardenAjuntament de Cunit.

La jove Jada amb els representants muniicpal i esportius de la localitat.

Cunit homenatja la campiona europea de Taekwondo, Jada Van WijngaardenAjuntament de Cunit

tracking