Diari Més

Adjudicada la gestió del Centre d'Acollida d'Animals de Cunit

El contracte tindrà una duració d'un any ampliable a un segon

Alguns dels membres de la protectora adjudicatària.

Adjudicada la gestió del Centre d'Acollida d'Animals de CunitAjuntament de Cunit

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Des de l'1 de març la gestió del Centre d'Acollida d'animals de Cunit està gestionat per la protectora local Amics dels Animals de Cunit, que es troba inscrita en el registre d'entitats col·laboradores del Servei de Biodiversitat de la Generalitat de Catalunya. Després d'un llarg procés de licitació s'ha apostat per la contractació d'una protectora d'animals, prioritzar el bon tracte als animals, vetllant per la seva protecció i defensa, i aconseguir les millors condicions de vida pels animals del centre d'acollida d'animals de companyia de Cunit.

La protectora adjudicatària té una llarga tradició en la preocupació pels animals de Cunit ja que es nodreix en gran mesura del col·lectiu de voluntaris que han estat col·laborant amb la gossera des de fa anys. La protectora AMANCU, que compta amb gairebé una trentena de voluntaris, gestionarà tota la instal·lació des de la recollida dels animals abandonats a la via pública, fins l'adopció dels animals, passant per la neteja de les instal·lacions, alimentació i el seu control mèdic i sanitari, així com de la gestió del voluntariat.

El centre d'acollida d'animals de companyia de Cunit es troba d'alta dins del registre de nuclis zoològics de la Generalitat de Catalunya amb el numero T-2500203 i disposa d'una capacitat màxima per a 30 gossos i 50 gats. Es dóna la circumstància que des de l'1 de gener de 2016 han passat per la instal·lació més de 150 gossos i una cinquantena de gats.

El regidor de Medi Ambient, Sostenibilitat i Platges, Antoni Martínez, valora molt positivament l'adjudicació del contracte, que consolida la instal·lació com un referent en la protecció dels animals a la comarca i que aposta per un model de gestió basat amb l'atenció i el benestar dels animals com a principal objectiu, en estar portada pel col·lectiu més implicat en la protecció dels animals.

tracking