Diari Més

La tala d'un arbre de la vía pública per part d'un «veí» crea l'alarma i arriba al ple del Vendrell

Era un operari, segons l'Ajuntament, però no es va tallar el carrer fins l'endemà

L'home es va disposar a talar l'arbre sense cap tipus de senyalització.

La tala d'un arbre de la vía pública per part d'un «veí» crea l'alarma veïnal i arriba al ple del VendrellFacebook Rafa Serrano

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La tala d'un arbre per part d'un home, un suposat veí, a l'avinguda ImperialTarracode Coma-ruga, al Vendrell, sense haver senyalitzat ni tallat al trànsit al carrer arribava ahir al ple després que l'enregistrament d'aquesta actuació fes saltar totes les alarmes a les xarxes socials. El passat 20 de febrer un veí va poder gravar en vídeo un home talant un arbre de la vorera amb una serra mecànica. L'home no vestia cap uniforme i el fet que no s'hagués senyalitzat el carrer feia pensar que es tractava d'un veí qualsevol.Els veïnsvan trucar la policia local i els agents es van personar a l'avinguda ImperialTarracoper comprovar si disposava de permís per fer-ho.

Segons un dels veïns de la zona, els agents haurien comprovat que es tractava d’un operari d’una empresa privada i una tercera persona, que podria pertànyer a Aigües Tomoví, hauria ofert tenir el permís en pocs minuts. Tal com van enregistrar els veïns, els agents de la policia van ser presents durant la tala de l’arbre a la vía pública sense senyalitzar.

No només això, els veïns denuncien que una màquina excavadora va aparèixer poc després, va fer una rasa i va estar aparcada durant tota la nit al carrer. El més sorprenent de tot és que alguns testimonis denuncien que els treballs van finalitzar el dia 21 a les dotze del migdia i deu minuts després l’Ajuntament va col·locar la senyalització.

El vídeo de la tala de l'arbre es va compartir a les xarxes socials i s’ha convertit en blanc de crítiques d'alguns veïns de la zona que es posen les mans al cap, fins al punt que la sorpresa ciutadana va arribar ahir al vespre al ple de l'Ajuntament del Vendrell a través dels grups de l'oposició, els quals van preguntar sobre aquesta qüestió. Tot apunta al fet que l'home que tallava l'arbre era un operari que treballa pel consistori i l'actuació era necessària per completar una reparació que es du a terme a la zona. Tot i així, l'equip de Govern ha demanat un informe tècnic que expliqui detalladament de quina manera es va procedir i per quin motiu no es va senyalitzar de forma adient. L'Ajuntament del Vendrell,a hores d'ara, està a l'espera de rebre aquest informe.

tracking