Diari Més

Successos

Mor un camioner al Vendrell en caure-li a sobre del vehicle una placa de formigó

Els fets han tingut lloc en un pàrquing del polígon industrial Les Mates, quan en sortir ha topat amb la cabina contra la placa

La placa ha caigut sobre la cabina del camió.

placa camioner mortCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un camioner de 53 anys ha resultat mort aquest dimarts al migdia, al polígon industrial Les Mates del Vendrell, mentre sortia del pàrquing de la zona amb el vehicle pesant. L'home l'havia deixat estacionat per fertasques de repartiment al centre comercial. A la sortida la cabina del vehicle, un camió de dimensions reduïdes, ha picat amb una placa de formigó, i aquesta s'ha precipitat aixafant, així, la part davantera del camió. La víctima ha quedat atrapada a l'interior de la cabina. Els Bombers s'han desplaçat fins al lloc dels fets per tal d'alliberar el conductor, però no hi hagut res a fer per salvar-li la vida.

Sembla ser que el conductor estava desorientat pel polígon industrial. La víctima hauria preguntat a diversos establiments de la zona la seva ubicació mentre conduïa, abans d'entrar al pàrquing on ha tingut lloc l'accident. Els fets han tingut lloc al voltant de les 13 hores del migdia d'aquest dimarts.

Fins el punt de l'accident s’hi han desplaçat diverses dotacions de la Policia Local del Vendrell, els Mossos d’Esquadra, Bombers de la Generalitat i el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

La placa ha caigut sobre la cabina del camió.

Camioner mort placaCedida

tracking